Zaviča​jni mu​zej

Stjepan Gruber Županja

NASLOVNA STRANICA

QtouR - virtualni vodič kroz muzej

U Noći muzeja 2020. godine u Županji doživite etnološki postav u prostoru Agencije pomoću virtualnog vodiča. 

On je Vaš osobni, profesionalni i službeno verificirani vodič kroz muzeje, galerije, gradske ili ruralne znamenitosti i atrakcije, prirodne parkove ili planinarske rute. Za razliku od uobičajenih aplikacija i uređaja za kulturne ture koji samo naglas čitaju tekstove na unaprijed programiran način, u QtouR-u ste Vi ti koji uvijek određuju i biraju.

QtouR sluša i odmah se prilagođava Vašim željama i interesima, pružajući informacije u trenutku i na način koji Vama najviše odgovara. OtouR aplikacija je potpuno besplatna, a naši posjetitelji će ju moći instalirati na vlastitim mobilnim uređajima. Skeniranjem kodova koji će se nalaziti na vidljivim mjestima u postavu županjskog muzeja, posjetitelji će trenutno dobiti kvalitetne informacije. Treba naglasiti kako su sve informacije istinite i točne, a svaki video ili audio sadržaj provjeren. 

Ovakav način komunikacije s muzejskom publikom inovacija je u svijetu, a mi imamo čast među prvima u Hrvatskoj ponuditi ju upravo našim posjetiteljima u Županji.

Vidimo se na Noći muzeja u Županji!